Keresse meg a legolcsóbb járatokat

Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület

Gyakran ismételt kérdések és válaszok Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület


1. Mi a Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület és hol található?

- A Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület Suriname középső részén, az ország délkeleti részén található. Ez a terület az Amazonas esőerdők egyébként az egyik legnagyobb érintetlen területe, és összesen 1,6 millió hektárt foglal magában.

2. Milyen növény- és állatfajokat találhatunk a területen?

- A természetvédelmi terület számos endemikus növény- és állatfaj otthona, köztük a jaguárok, aguti-félék, sünök, majmok és méhek. Továbbá itt található az Amazonas vidékének egy ritka és veszélyeztetett fajja, a vörös ara is.

3. Milyen tevékenységek érhetők el a területen?

- A természetvédelmi terület többféle tevékenységet hasznosít egyszerre. Vannak helyi közösségek, akik turisztikai tevékenységeket szerveznek, például hajóutakat, túrákat, halászatot és medoncézést. Emellett a területet számos kutatási projekt részeként használják, mint például az erdőértékelés, a fajok számlálása, a fajkataszter frissítése és az ökológiai kutatások.

4. Hogyan támogathatjuk a terület védelmét?

- A terület védelmét így támogathatjuk:
- Támogassuk a helyi közösségeket, akik érdekeltek az erdő megóvásában.
- Ne vásároljunk olyan termékeket, amelyeket erdőirtás árán állítottak elő.
- Keressük a lehetőségeket, hogy kibocsátásunkat csökkentsük, amellyel csökkentjük a klímaváltozásra gyakorolt ​​hatást.
- Vegyünk részt kampányokban, hogy felhívjuk a figyelmet a szükségességre, hogy megvédjük az Amazonas esőerdők területeit.


Ünnep Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület


Suriname a világ legkisebb és legsűrűbben lakott országai közé tartozik. Azonban a természeti kincsei miatt az észak-dél irányban húzódó természeti területei turisták ezreinek szolgálnak nyugodt, látnivalókkal és kikapcsolódási lehetőségekkel teli helyszínként. Közép-Suriname Természetvédelmi Terület (Central Suriname Nature Reserve, CSNR) biztosíthatja az utazó számára az afrikai dzsungelben való túlélés élményét.

A területet több mint 1,6 millió hektáron öleli fel, amelyet a Suriname folyó túlnyomó része határol. A természetvédelmi terület felöleli Suriname közepét, a tengerparti Saramacca síkságától keletre és a száraz örökzöldös erdőtől nyugatra és Dél-Suriname területének többségét. A parkban a vadon élő állatok és növények védelme, valamint az őslakosok és a helyi közösségek megőrzése a fő cél.

Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a vadon élő állatok nyüzsgését, több program is elérhető, amelyek egyaránt szórakoztatóak és tanulságosak. A vadon élő állatok arzenáljában például köztünk élnek a legnagyobb ragadozók, mint a jaguár és a puma, és vízi állatokat is láthatunk, mint a folyami krokodilok és a denevérek. Az őslakos közösségek élete és kultúrája szintén látogatható.

Közép-Suriname Természetvédelmi Terület az egész évben nyitva áll a látogatók előtt, azonban a legjobb időzítés az áprilistól júniusig tartó nyári időszak. Ezt követően a hosszabb esős idők beköszöntenek és áradásokat szoktak okozni.

A területet egyéni vagy csoportos túrák keretében lehet felfedezni. A többnapos túrák során a túrázók megismerkedhetnek az erdőkben található fákkal, vadállatokkal és a őslakosok kultúrájával is. A túrákon kényelmes, vízálló cipő ajánlott, valamint szúnyogriasztó spray, naptej, kalap és könnyű ruházat.

Közép-Suriname Természetvédelmi Terület a térképen, Suriname szívében, de a turisták számára éppen ezért vonzó. Azonban nem csak az exotikus dzsungel élvezése miatt kell odalátogatni, hanem azért is, hogy támogassuk a őslakos közösségek megőrzését és fenntartható turizmusra az országban. Egy kalandos nyaralás the Surinameban mindenkinek szól, aki szeretné elfelejteni a város nyüzsgését és végigtalálni az erdők kihalt ösvényeit.


Repülőjegy Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület


Suriname egy kicsi dél-amerikai ország, amely már régóta az utazók kedvence. A közép-suriname-i természetvédelmi terület pedig az ország egyik legintenzívebb természeti látványossága. A terület a Suriname folyó partjainál, a déli esőerdőkben található, és számos vadon élő állatfaj otthonául szolgál.

Ha szeretne meglátogatni Suriname közép-suriname-i természetvédelmi területét, akkor először is repülőjegyet kell vásárolnia. A legtöbb utazási iroda és online utazási oldal számos olyan lehetőséget kínál, amelyek segítségével könnyedén megvásárolhatja a repülőjegyét.

A repülőjegy ára a Suriname közép-suriname-i természetvédelmi területre változó lehet, attól függően, hogy hová utazik és mikor utazik. Általában azonban érdemes időben foglalni, mert ez lehetőséget ad arra, hogy akár jelentős kedvezményeket is kapjon.

A repülőjegy árának nagy részét a repülőjáratok költségei teszik ki, beleértve a repülőgép üzemanyagköltségeit, a munkabért, a karbantartási és javítási költségeket, valamint a forgalmi díjakat is. Emellett a járatok népszerűsége és az utazási szezon is befolyásolhatja a repülőjegy árát.

Az árak változása mellett azt is figyelembe kell venni, hogy milyen típusú repülőgép szolgáltatja a járatokat. Az utazási igényeihez és a pénztárcájához legjobban illeszkedő lehetőségek kiválasztásakor érdemes ezeket az adatokat áttekinteni.

Ha szeretné a lehető legkedvezőbb árat megkapni a repülőjegyére, akkor érdemes figyelni a promóciókra és az akciókra is. Az utazási irodákkal szokásos, hogy különféle kedvezményeket és érdekes ajánlatokat kínálnak, amelyek általában érintik Suriname közép-suriname-i természetvédelmi területét is. Az alacsonyabb árak mellett bizonyos ajánlatokhoz szállásokat, autókölcsönzési lehetőségeket és további előnyöket is tartozhatnak.

Amikor megveszi a repülőjegyét Suriname közép-suriname-i természetvédelmi területre, fontos, hogy figyeljen az utazáshoz szükséges dokumentumokra és az utazás előtti procedúrákra. Az ország befogadó hatóságai előírják, hogy az utasoknak érvényes útlevéllel és minden szükséges vízummal kell rendelkezniük.

Összefoglalva, a Suriname közép-suriname-i természetvédelmi terület csodálatos látványosság, amelyet érdemes meglátogatni. Ha szeretne repülőjegyet vásárolni a területre, akkor figyeljen a promóciókra és az akciókra, és ne feledje, hogy az utazáshoz szükséges minden dokumentumot elő kell készíteni előre. Induljon útnak, és élvezze ennek a lenyűgöző természeti területnek minden pillanatát!


Időjárás Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület


Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Területe Dél-Amerika egyik legjobban megőrzött természeti kincse. Az időjárás a területen trópusi, és az egész évben meleg és párás klíma jellemzi.

Az esős évszak május és augusztus között van, és számos területen 600 mm-ig terjedhet. A terület északi és keleti részei a legnedvesebb területek, és itt a legcsapadékosabb hónapok július és augusztus. Az esős évszak alatt a vízállás magasabb lesz a folyókban és a patakokban, és a terület vadállatai is aktívabbak.

Az év száraz időszaka szeptember és április között van. A száraz évszakban a nappali hőmérséklet általában 30 °C körül van, és az éjszakai hőmérséklet 17-21 °C között változik. Az időjárás szárazabb időkben ideálisabb a kirándulásokhoz és az állatmegfigyeléseknél.

A térség szépsége nemcsak a természeti kincsekben rejlik, hanem a helyiekben is. A manta Emberáink számos, több mint 50 különböző fajú indiánok, akik a területen élnek, és a terület természeti és kulturális gazdag kincseket kínál. A térségben található állatok közé tartoznak a jaguárok, a pumák, a cápák, a krokodilok és a gyönyörű és változatos madárvilág.

A Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület minden időjárásban elképesztő látványokat kínál. Az esős évszakban a természet élénkebb és zöldebb, és az északi és keleti részekkel ellentétben a déli és nyugati területek kevésbé nedvesek. A száraz évszakban a növényzet színei melegebbek és rózsásabbak, és a folyók csillámlóbbak és tisztábbak.

Összességében a Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület mindig érdemes meglátogatni. Az időjárás bárhol változhat, de az állatok, a táj és az emberek érintetlensége mindig lenyűgöző élményt nyújt. Ez a terület a földi paradicsom egy darabjának tűnik, ahol az idő múlása nem tör minden értékes és fontos pillanatot.


Szállás Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület


Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület az egyik legkedveltebb hely a természetkedvelők köreiben a világon. Ez az ökológiai terep a környezetbarát látogatóknak nyújtja a tökéletes menedéket, és lehetőséget biztosít arra, hogy megismerkedjenek Suriname természeti csodáival.

A terület hatalmas, több mint 1 millió hektár, és hatalmas öko-rendszer, amelyben számos faj él. A terület összesen hat, különálló természetvédelmi területet foglal magában, amelyek mindegyike olyan élőhelyet tartalmaz, amelyek természeti és kulturális értékek bővelkednek.

A szállás Suriname középső területén azt jelenti, hogy a látogatók változatos lehetőségeket találnak ökoturizmusra. Az itt található szállodák és üdülők környezetbarát szállások, amelyek megfelelnek a terület természeti környezetének. Ez azt jelenti, hogy a látogatóknak lehetőségük van arra, hogy élvezhessék a terület szépségét minden kényelemmel, és közben megőrizhetik az ökológiai egyensúlyt.

Az itt található szálláshelyek különféle szolgáltatásokkal rendelkeznek, amelyek a látogatók számos igényét kielégítik. Az üdülőkben és szállodákban kényelmes szobák, éttermek, bárok állnak a vendégek rendelkezésére. Általában a szálláshelyekből találhatóak hosszabb vagy rövidebb túrák, séták, kajakozás és vadonban való felfedezések.

A látogatók számára a természetvédelmi területen számos program áll a rendelkezésre, amelyek közül néhány az alábbiak:

- Dzsekivel való kirándulás: A dzseki kirándulások nagyszerű módja annak, hogy megismerje a terület faunáját.

- Horgászás: Suriname középső területe ideális hely a horgászatra, amelynek teljesen más kaland lehet.

- Túrázás: Az erdőket, a hegyeket és a folyókat végighaladó túrák és séta során lehetőség van arra, hogy megismerje a terület természeti szépségét.

- Kenuzás: Élvezze a folyók változatos látványát és a természetben való jelenlétet csodálatos kenuzási lehetőséggel.

A Suriname Közép-Suriname Természetvédelmi Terület a természetben való felfedezések, kikapcsolódás és az ökológiai kultúra megismerésének a csodálatos helye. A helyi szállodák és üdülők a természeti örökséggel összhangban vannak és lehetővé teszik, hogy az itt tartózkodók a területet egyszerűen, kényelmesen és környezetbarát módon élvezzék. Ez az igazán élményekben gazdag úti cél, amelyet soha nem felejtenek majd el azok, akiknek szerencséjük van meglátogatni.


Nejrozsáhlejší online výběr letenek

98% boldog ügyfelek

A legalacsonyabb ár garantáltan

A legkedvezőbb repülőjegyek minden országba a világon

Olcsó repülőjegyek az egész világba egy weboldalon.

Repülőjegyek felderítése